Conveniently arrange all the ingredients. Wash the champignons. Peel the onions and garlic.
Удобно разложите все ингредиенты. Помойте шампиньоны. Лук и чеснок очистите от шелухи.
Prepare the champignons. Chop the onion and garlic. Fry garlic and onion in a pan for 1 minute. Cut off the stems of the mushrooms and chop them. Leave the caps intact. When the onion softens, add chopped mushroom stems to it. Season with salt and pepper. Fry for a couple of minutes. Preheat the oven to 180 degrees. Cover a baking sheet with parchment. Place the filling, fried in a frying pan, into each mushroom cap. Place the filled caps on a baking sheet and bake in the oven for 20 minutes.
Приготовьте шампиньоны. Измельчите лук и чеснок. Обжарьте чеснок и лук на сковороде 1 минуту. Отрежьте ножки грибов и измельчите их. Шапочки оставьте целыми. Когда лук размягчится, добавьте к нему измельченные ножки грибов. Посолите и поперчите. Обжарьте пару минут. Разогрейте духовку до 180 градусов. Противень застелите пергаментом. В каждую шляпку гриба положите начинку, обжаренную на сковороде. Выложите начиненные шляпки на противень и запеките в духовке 20 минут.
Sprinkle the finished mushroom caps with chopped green onions.
Готовые грибные шляпки посыпьте нарезанным зеленым луком.