Peel and chop the onions and carrots. Wash the eggplant and zucchini, peel and grate on a medium grater. Rinse the parsley under running water, shake off excess liquid and finely chop. Remove the peel from the garlic and pass it through a press. Remove the stem from the champignons. Grind it up. Grate the lump cheese on a fine grater.
Лук и морковь почистите и измельчите. Баклажан и кабачок помойте, очистите от кожуры и натрите на средней терке. Петрушку промойте под проточной водой, стряхните лишнюю жидкость и мелко нарубите. С чеснока уберите шелуху и пропустите его через пресс. У шампиньонов удалите ножку. Измельчите ее. Кусковой сыр натрите на мелкой терке.
Prepare the filling. Place eggplant, zucchini, onion and carrots in vegetable oil heated in a frying pan. Fry until golden brown. Add mushroom stems and garlic to the vegetables. Simmer for about 5 more minutes. Cool the filling and combine it with 2/3 of the cheese and parsley. Salt and pepper. Stir.
Приготовьте начинку. В разогретое на сковороде растительное масло положите баклажан, кабачок, лук и морковь. Обжаривайте до образования золотистой корочки. Добавьте к овощам грибные ножки и чеснок. Томите еще около 5 минут. Остудите начинку и соедините ее с 2/3 сыра, петрушкой. Посолите, поперчите. Перемешайте.
Bake the mushrooms. Stuff the mushroom caps with the prepared filling. Sprinkle the remaining cheese on top. Transfer to a baking dish and place in the oven preheated to 190 degrees for 25 minutes.
Запеките грибы. Начините шляпки грибов подготовленной начинкой. Насыпьте сверху оставшийся сыр. Переложите в форму для выпекания и поставьте в духовку, разогретую до 190 градусов, на 25 минут.
Champignons stuffed with vegetables are ideal for a festive table. They retain their taste and aroma not only hot, but also cold.
Шампиньоны, фаршированные овощами, идеально подходят для праздничного стола. Они сохраняют свой вкус и аромат не только в горячем, но и в холодном виде.