If necessary, remove the pollock fillet from bones and scales. Trim the crusts off the bread slices.
Филе минтая при необходимости освободите от костей и чешуи. Обрежьте корочки у ломтиков хлеба.
Place the white bread crumb in a bowl and cover with milk.
Мякиш белого хлеба выложите в миску и залейте молоком.
While the bread is soaking, cut the fish fillet and onion into cubes. Lightly squeeze the liquid out of the bread and place in a blender along with the pollock and onion.
Пока хлеб замачивается, рыбное филе и лук нарежьте кубиками. Слегка отожмите хлеб от жидкости и отправьте в блендер вместе с минтаем и луком.
Add the egg, herbs, salt and pepper to the resulting minced meat. Mix everything well.
В получившийся фарш добавьте яйцо, зелень, соль и перец. Все хорошо перемешайте.
Form 4 cutlets from the resulting mass. Heat a frying pan with vegetable oil and place the cutlets.
Из получившейся массы сформируйте 4 котлеты. Разогрейте сковороду с растительным маслом и выложите котлеты.
Fry the cutlets for 5-7 minutes on both sides over low heat until golden brown.
Обжарьте котлеты по 5-7 минут с обеих сторон на медленном огне до золотистой корочки.
The finished cutlets should be allowed to rest under the lid, so they will become more juicy.
Готовым котлетам нужно дать отдохнуть под крышкой, так они станут более сочными.