Wash the bell pepper under running water, cut it in half lengthwise and remove all the seeds. Peel the onion and chop it. Wash the champignons and cut into cubes. Grate the cheeses on a fine grater. Wash the dill, pat dry with a paper towel and chop.
Перец болгарский помойте под проточной водой, разрежьте его на пополам вдоль и извлеките все семечки. Лук очистите от шелухи и измельчите. Шампиньоны помойте и нарежьте кубиками. Сыры натрите на мелкой терке. Укроп помойте, промокните бумажным полотенцем и измельчите.
Prepare the filling. Heat olive oil in a frying pan. Fry the onions and mushrooms until all the liquid from the champignons has evaporated and the onions are soft. Transfer the roast to a bowl. Add processed cheese, dill, mayonnaise to it. Mix everything well.
Приготовьте начинку. Разогрейте в сковороде оливковое масло. Жарьте лук и грибы до тех пор, пока вся жидкость из шампиньонов не выпарится, а лук ни станет мягким. Переложите зажарку в миску. Добавьте к ней плавленый сыр, укроп, майонез. Хорошо все перемешайте.
Roast the peppers. Stuff the pepper halves with mushroom filling. Sprinkle a small amount of hard cheese on top. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 17 minutes.
Запеките перцы. Начините половинки перцев грибной начинкой. Сверху посыпьте небольшим количеством твердого сыра. Запекайте в духовке, разогретой до 180 градусов, в течение 17 минут.
Stuffed peppers can be either an independent dish or an appetizer.
Фаршированные перцы могут быть как самостоятельным блюдом, так и закуской.