Conveniently arrange the ingredients. Wash the champignons and peel the garlic. Grate the cheese on a fine grater. Chop the garlic.
Удобно разложите ингредиенты. Помойте шампиньоны, чеснок очистите от шелухи. На мелкой терке натрите сыр. Измельчите чеснок.
Prepare the mushrooms. Separate the stems from the caps. Leave the caps whole, chop the stems finely. Place butter in the bottom of a microwave-safe dish. Mix chopped mushrooms, cheese, garlic, mayonnaise and salt. Mix the ingredients. Fill the mushroom caps with the mixture. Place in a baking dish. Microwave for 10 minutes at maximum power.
Приготовьте грибы. Отделите ножки от шляпок. Шляпки оставьте целыми, ножки мелко покрошите. На дно жаростойкой посуды для микроволновки положите сливочное масло. Смешайте измельченные грибы, сыр, чеснок, майонез и соль. Перемешайте ингредиенты. Наполните смесью шляпки грибов. Выложите в посуду для запекания. Готовьте в микроволновке 10 минут на максимальной мощности.
Before serving, sprinkle hot mushrooms with chopped green onions.
Перед подачей горячие шампиньоны посыпьте нарезанным зеленым луком.