Wash and chop the mushrooms. Peel the onion and chop finely. Grate the lump cheese on a fine grater. Boil the egg hard in advance. Wash the green onions under running water, shake off excess liquid and finely chop. If necessary, clean the squid carcasses and wash them in cold water. Cut the boiled eggs into small cubes.
Помойте и измельчите грибы. Лук очистите от шелухи и нарежьте мелко. Кусковой сыр натрите на мелкой терке. Заранее отварите яйцо вкрутую. Зеленый лук помойте под проточной водой, стряхните лишнюю жидкость и мелко нарубите. Тушки кальмара при необходимости очистите и помойте в холодной воде. Нарежьте небольшими кубиками вареные яйца.
Prepare the filling. Heat the butter in a frying pan or saucepan. Fry the onion until transparent. Add mushrooms and cook for another 5 minutes.
Приготовьте начинку. Разогрейте в сковороде или сотейнике сливочное масло. Обжарьте лук до прозрачности. Добавьте грибы и готовьте еще 5 минут.
Make the sauce. In a deep container, combine mayonnaise, flour, salt, pepper and sour cream. Mix thoroughly.
Сделайте соус. В глубокой емкости соедините майонез, муку, соль, перец и сметану. Тщательно перемешайте.
Bake the squid. Stuff the squids with the egg and vegetable mixture. Place them in a baking dish. Brush the squid generously with sauce. Place them in the oven, preheated to 160-170 degrees, for 40 minutes.
Запеките кальмары. Начините кальмары яично-овощной смесью. Выложите их в форму для запекания. Смажьте обильно кальмары соусом. Поставьте их в духовку, разогретую до 160-170 градусов, на 40 минут.
Before serving, cut the squid into small portions.
Перед подачей нарежьте кальмары на небольшие порционные куски.