Remove the stems from the mushrooms. Wash your hats. Cut the ham into cubes. Peel the garlic and pass through a press. Grate the cheese on a fine grater.
Удалите у грибов ножки. Помойте шляпки. Ветчину нарежьте кубиками. Чеснок очистите и пропустите через пресс. Сыр натрите на мелкой терке.
Prepare the filling. In a deep bowl, combine ham, 2/3 cheese, garlic, spices and mayonnaise.
Приготовьте начинку. В глубокой миске смешайте ветчину, 2/3 сыра, чеснок, специи и майонез.
Make stuffed mushrooms. Transfer the filling to the mushroom caps and sprinkle cheese on top. Place the champignons in a baking dish and place in an oven preheated to 180 degrees for 30 minutes.
Сделайте фаршированные грибы. Переложите начинку в шляпки грибов, а сверху посыпьте сыром. Шампиньоны разместите в форме для запекания и отправьте в разогретую до 180 градусов духовку на 30 минут.
Mushrooms stuffed with ham can be used as a side dish for the main dish or as a cold/hot appetizer.
Грибы, фаршированные ветчиной, можно использовать в качестве гарнира к основному блюду или как холодную/горячую закуску.