Boil the eggs hard. Peel them and cut them into halves. Grate the yolk on a fine grater. Wash the champignons and chop finely. Peel the onion and chop it. Wash the green onions, remove excess liquid with a paper towel and chop them too. Grate the cheese on a fine grater. Pass the garlic through a press.
Отварите яйца вкрутую. Очистите их и разрежьте на половинки. Желток натрите на мелкой терке. Шампиньоны помойте и мелко нарубите. Лук репчатый очистите от шелухи и измельчите. Зеленый лук помойте, уберите лишнюю жидкость бумажным полотенцем и тоже измельчите. Сыр натрите на мелкой терке. Чеснок пропустите через пресс.
Prepare the filling. Heat vegetable oil in a frying pan. Place onions in it. Fry until golden brown. Add chopped mushrooms, stir. Simmer until the liquid from the champignons has evaporated. Place the finished roast into a bowl. Add salt, pepper, cheese, yolk, garlic, green onions and mayonnaise to it. Mix well.
Приготовьте начинку. Разогрейте в сковороде растительное масло. Выложите в него репчатый лук. Обжаривайте до золотистой корочки. Добавьте измельченные грибы, перемешайте. Томите до тех пор, пока жидкость от шампиньонов не выпарится. Готовую зажарку переложите в миску. Добавьте к ней соль, перец, сыр, желток, чеснок, зеленый лук и майонез. Хорошо перемешайте.
Make deviled eggs. Fill the egg halves with filling.
Сделайте фаршированные яйца. Начините половинки яиц начинкой.
Transfer the deviled eggs to a serving platter before serving.
Переложите фаршированные яйца на сервировочное блюдо перед подачей.