Prepare the ingredients for the stuffed dish. Peel the mushrooms and onions. Wash the greens. Finely chop the onion, parsley, and dill. Grate the cheese on a fine grater. Remove the stems from the mushrooms and chop finely. Put your hats aside. Choose mushrooms with a dense and elastic structure.
Подготовьте продукты для фаршированного блюда. Грибы, лук почистите. Помойте зелень. Лук, петрушку, укроп мелко порубите. Сыр натрите на мелкой терке. У грибов отделите ножки, мелко нарежьте. Шляпки отложите. Выбирайте грибы с плотной и упругой структурой.
Prepare the mushrooms. Boil the champignon caps for 7-10 minutes in salted water, remove and place on a plate with the cap facing up to allow excess water to drain out.
Подготовьте грибы. Шляпки шампиньонов проварите 7-10 минут в подсоленной воде, достаньте и положите на тарелку шляпкой вверх, чтобы вытекла лишняя вода.
Prepare the minced meat. In a frying pan in oil, fry the onion and mushroom stems for 5 minutes. Add crackers, sour cream, dill and parsley, stir, fry for another 2 minutes. Salt and pepper.
Подготовьте "фарш". В сковороде на масле обжарьте лук с ножками грибов 5 минут. Добавьте сухари, сметану, зелень укропа и петрушки, перемешайте, жарьте еще 2 минуты. Посолите, поперчите.
Stuff the mushroom caps with the prepared mixture, place on a baking sheet, and sprinkle cheese on top. Pour 100-150 ml of water in which the champignons were cooked onto a baking sheet. Bake in the oven at 180℃ for 30 minutes.
Шляпки грибов нафаршируйте подготовленной смесью, выложите на противень, посыпьте сверху сыром. На противень влейте 100-150 мл воды, в которой варились шампиньоны. Запекайте в духовке при температуре 180℃ 30 минут.
Serve finished champignons stuffed with sour cream with a side dish of potatoes.
Готовые шампиньоны, фаршированные сметаной, подавайте с гарниром из картофеля.