Добавляйте треки, книги, тексты, слова в избранное! Для этого пройдите простую регистрацию.
Английский может быть забавным и веселым – переходите на наш телеграмм канал!

Recipes / Champignons stuffed with chicken Шампиньоны, фаршированные курицей

Шампиньоны, фаршированные курицей Champignons stuffed with chicken

Champignons stuffed with chicken are not only tasty, but also healthy. Poultry is a valuable source of protein, mushrooms are a storehouse of vitamins and microelements. The recipe for stuffed champignons with chicken consists of available products - cheese, cream, onions and fresh herbs. Preparing the dish in the oven is quick and easy. For the filling, choose chicken fillet. You can take any parts of the carcass - breast, legs.


Шампиньоны, фаршированные куриным мясом, — не только вкусное, но и полезное блюдо. Мясо птицы служит ценным источником белка, а грибы богаты витаминами и микроэлементами. Рецепт начинки для шампиньонов с курицей основан на доступных ингредиентах — сыре, сливках, луке и свежей зелени. Блюдо запекается в духовке быстро и просто. В начинку используйте куриное филе; можно взять любые части тушки — грудку, ножки.


Steps / Шаги:

  1. Prepare the ingredients for the stuffed dish. Wash the champignons. Using a sharp knife, carefully cut off the stems of the mushrooms and remove the pulp. Finely chop the stems and pulp of the mushrooms. Put your hats aside. Peel the onion and chop finely. Chop the greens. Grate the cheese on a fine grater. Boil the chicken in salted water for 25-30 minutes. Finely chop the finished meat. If the film between the stem and the cap is damaged, it means that the mushrooms are not the first freshness, and you should not buy them.
    Подготовьте продукты для фаршированного блюда. Шампиньоны помойте. Аккуратно острым ножом срежьте ножки у грибов и достаньте мякоть. Ножки и мякоть грибов мелко порубите. Шляпки отложите. Почистите лук, мелко нарежьте. Порубите зелень. Сыр натрите на мелкой терке. Курицу отварите в подсоленной воде 25-30 минут. Готовое мясо мелко порежьте. Если пленка между ножкой и шляпкой повреждена, значит, грибы не первой свежести, покупать такие не стоит.
  2. Prepare the filling. Fry the legs and pulp of the champignons in a frying pan in vegetable oil for 5 minutes. Add onion and continue to fry for 3 minutes. Add the chopped chicken and cook, stirring constantly, for 10 minutes. Add chopped herbs, 30 g of grated cheese and cream to the pan. Mix the mixture well, add salt and pepper, and keep on the fire for another 5 minutes.
    Подготовьте начинку. Обжарьте на сковороде на растительном масле ножки и мякоть шампиньонов 5 минут. Добавьте лук и продолжайте обжаривать 3 минуты. Добавьте нарезанную курицу и жарьте, постоянно помешивая, 10 минут. Добавьте в сковороду рубленную зелень, 30 г тертого сыра и сливки. Смесь хорошо перемешайте, посолите, поперчите, подержите на огне еще 5 минут.
  3. Stuff the mushrooms. Place the champignon caps on a greased baking sheet. Stuff the mushrooms with the mixture prepared in the frying pan. Sprinkle the remaining cheese on top of the mushrooms. Bake in the oven at 180-200℃ for about 25-30 minutes.
    Нафаршируйте грибы. Шляпки шампиньонов выложите на противень, смазанный маслом. Начините грибы приготовленной на сковороде смесью. Сверху посыпьте шампиньоны оставшимся сыром. Запекайте в духовке при температуре 180-200℃ около 25-30 минут.
  4. Before serving, sprinkle champignons stuffed with chicken with parsley and onion.
    Перед подачей шампиньоны, фаршированные курицей, посыпьте зеленью петрушки и лука.
Резепт с сайта foods3.ru
Recipe from foods3.su

eng3info@gmail.com Наш телеграм канал 🤖 Бот учит английскому