Prepare the ingredients for the stuffed dish. Wash the champignons. Using a sharp knife, carefully cut off the stems of the mushrooms and remove the pulp. Finely chop the stems and pulp of the mushrooms. Put your hats aside. Peel the onion and chop finely. Chop the greens. Grate the cheese on a fine grater. Boil the chicken in salted water for 25-30 minutes. Finely chop the finished meat. If the film between the stem and the cap is damaged, it means that the mushrooms are not the first freshness, and you should not buy them.
Подготовьте продукты для фаршированного блюда. Шампиньоны помойте. Аккуратно острым ножом срежьте ножки у грибов и достаньте мякоть. Ножки и мякоть грибов мелко порубите. Шляпки отложите. Почистите лук, мелко нарежьте. Порубите зелень. Сыр натрите на мелкой терке. Курицу отварите в подсоленной воде 25-30 минут. Готовое мясо мелко порежьте. Если пленка между ножкой и шляпкой повреждена, значит, грибы не первой свежести, покупать такие не стоит.
Prepare the filling. Fry the legs and pulp of the champignons in a frying pan in vegetable oil for 5 minutes. Add onion and continue to fry for 3 minutes. Add the chopped chicken and cook, stirring constantly, for 10 minutes. Add chopped herbs, 30 g of grated cheese and cream to the pan. Mix the mixture well, add salt and pepper, and keep on the fire for another 5 minutes.
Подготовьте начинку. Обжарьте на сковороде на растительном масле ножки и мякоть шампиньонов 5 минут. Добавьте лук и продолжайте обжаривать 3 минуты. Добавьте нарезанную курицу и жарьте, постоянно помешивая, 10 минут. Добавьте в сковороду рубленную зелень, 30 г тертого сыра и сливки. Смесь хорошо перемешайте, посолите, поперчите, подержите на огне еще 5 минут.
Stuff the mushrooms. Place the champignon caps on a greased baking sheet. Stuff the mushrooms with the mixture prepared in the frying pan. Sprinkle the remaining cheese on top of the mushrooms. Bake in the oven at 180-200℃ for about 25-30 minutes.
Нафаршируйте грибы. Шляпки шампиньонов выложите на противень, смазанный маслом. Начините грибы приготовленной на сковороде смесью. Сверху посыпьте шампиньоны оставшимся сыром. Запекайте в духовке при температуре 180-200℃ около 25-30 минут.
Before serving, sprinkle champignons stuffed with chicken with parsley and onion.
Перед подачей шампиньоны, фаршированные курицей, посыпьте зеленью петрушки и лука.