Conveniently arrange all the ingredients. Remove the skin from the sausage. Wash and peel the onions and carrots.
Удобно разложите все ингредиенты. Удалите шкурку с колбасы. Лук и морковь помойте и очистите от кожуры.
Prepare the cabbage fryer. Grate the carrots on a fine grater, cut the onion into small pieces. Fry onions and carrots in vegetable oil for 5-7 minutes until soft. Chop the cabbage into thin strips. Place in a frying pan and add water. Cover the pan with a lid. Simmer the cabbage over medium heat until soft for 20-25 minutes, stirring occasionally. Salt and add tomato paste. Cut the sausage into cubes and place in the pan with the cabbage. Simmer for 5 minutes.
Приготовьте зажарку для капусты. Натрите морковь на мелкой терке, лук порежьте на мелкие кусочки. Обжарьте лук и морковь на растительном масле 5-7 минут до мягкости. Нашинкуйте капусту тонкой соломкой. Выложите на сковороду к зажарке и влейте воду. Накройте сковороду крышкой. Тушите капусту на среднем огне до мягкости минут 20-25, время от времени помешивая. Посолите, добавьте томатную пасту. Порежьте колбасу кубиками и положите в сковороду с капустой. Тушите 5 минут.
Serve the stewed cabbage, garnishing it with chopped fresh herbs.
Подавайте тушеную капусту, украсив ее нарезанной свежей зеленью.