Conveniently arrange the ingredients. Remove milk and eggs from the refrigerator in advance so that they are at room temperature.
Удобно разложите ингредиенты. Достаньте заранее из холодильника молоко и яйца, чтобы они были комнатной температуры.
Make pancake batter. Sift half of the flour into a deep bowl. Add baking soda, salt and sugar and mix. Add eggs and milk, stir. Add the remaining flour in portions, stirring constantly. The dough should have the consistency of thick cream. Let the dough sit for 10-12 minutes. While the dough is resting, make the filling. Grate the cheese and sausage on a coarse grater.
Сделайте тесто для блинов. В глубокую миску просейте половину муки. Всыпьте соду, соль и сахар, перемешайте. Добавьте яйца и молоко, перемешайте. Оставшуюся муку всыпайте порционно, постоянно перемешивая. Должно получиться тесто по констистенции, как густые сливки. Дайте тесту настояться 10-12 минут. Пока тесто настаивается, сделайте начинку. На крупной терке натрите сыр и колбасу.
Fry pancakes. Grease a pancake pan with vegetable oil and pour in the dough. Let the dough spread over the pan. Fry the pancakes on both sides.
Пожарьте блины. Блинную сковороду смажьте растительным маслом, налейте тесто. Дайте тесту растечься по сковороде. Обжарьте блины с двух сторон.
Fill the pancakes with filling. Place a strip of filling closer to one of the edges, cover it with a pancake on top and bottom, and wrap the pancake tightly. Add filling to all pancakes. Fry the prepared pancakes with filling over moderate heat until slightly browned.
Наполните блины начинкой. Ближе к одному из краев выложите полоской начинку, сверху и снизу прикройте ее блином, блинчик плотно замотайте. Добавьте начинку во все блины. На умеренном огне обжарьте готовые блины с начинкой, чтобы они немного подрумянились.
Serve delicious hot pancakes with sour cream or your favorite sauce.
Вкусные горячие блины подавайте к столу со сметаной или любимым соусом.