Conveniently arrange all the ingredients. Measure out bulk products. You will need baking parchment
Удобно разложите все ингредиенты. Отмерьте сыпучие продукты. Понадобится пергамент для выпечки
Prepare the dough. Sift the flour into a deep bowl, add yeast, sugar and salt. Pour in vegetable oil and break the egg. Mix everything. Separately, heat the milk to 25-30 degrees and pour into a bowl. Knead soft dough. Cover the bowl with a clean towel and place in a warm place until the dough rises.
Приготовьте тесто. В глубокую миску просейте муку, всыпьте дрожжи, сахар и соль. Влейте растительное масло и разбейте яйцо. Все перемешайте. Отдельно нагрейте молоко до 25-30 градусов и влейте в миску. Замесите мягкое тесто. Накройте миску чистым полотенцем и поставьте в теплое место, чтобы тесто подошло.
Form buns. Roll out the dough and cut out circles using a glass. Cut the sausage into rings 2-3 mm thick. Place a sausage ring on each circle of dough and cover with a second circle of dough. Using a knife, make cuts in a circle, 6 or 8 pieces. The middle of the circle should remain intact. Turn adjacent petals in different directions.
Сформируйте булочки. Тесто раскатайте и вырежьте кружочки при помощи стакана. Порежьте колбасу колечками толщиной 2-3 мм. На каждый кружок теста положите колечко колбасы и накройте вторым кружком из теста. Ножом сделайте надрезы по кругу, 6 или 8 штук. Середина окружности должна оставаться целой. Соседние лепестки выверните в разные стороны.
Bake the sausage in the dough. Preheat the oven to 180 degrees. Cover a baking sheet with parchment and grease with vegetable oil. Place the buns on a baking sheet and bake for 15 minutes.
Запеките колбасу в тесте. Разогрейте духовку до 180 градусов. Застелите противень пергаментом, смажьте растительным маслом. Выложите булочки на противень и запекайте 15 минут.
Serve "flowers" with sausage with a cup of tea or a glass of milk.
"Цветочки" с колбасой подавайте к столу с чашкой чая или стаканом молока.