Rinse the buckwheat. If necessary, remove pollock fillet from bones and scales. Prepare the ingredients indicated in the recipe. Weigh the required amount of bread.
Гречку промойте. Филе минтая, при необходимости, освободите от костей и чешуи. Подготовьте ингредиенты, указанные в рецепте. Взвесьте необходимое количество хлеба.
Place the white bread crumb in a bowl and cover with milk.
Мякиш белого хлеба выложите в миску и залейте молоком.
While the bread is soaking, cut the fish fillet and onion into cubes. Place everything in a blender.
Пока хлеб замачивается, рыбное филе и лук нарежьте кубиками. Отправьте все в блендер.
Add the egg, herbs, salt and pepper to the resulting minced meat. Mix everything well.
В получившийся фарш добавьте яйцо зелень, соль и перец. Все хорошо перемешайте.
Form 4 cutlets from the resulting mass. Heat a frying pan with vegetable oil and place the cutlets. At the same time, pour cold water into the buckwheat in a saucepan, add salt, and put on fire.
Из получившейся массы сформируйте 4 котлеты. Разогрейте сковороду с растительным маслом и выложите котлеты. Параллельно гречку залейте холодной водой в кастрюльке, посолите, поставьте на огонь.
Fry the cutlets for 5-7 minutes on both sides over low heat until golden brown.
Обжарьте котлеты по 5-7 минут с обеих сторон на медленном огне до золотистой корочки.
The finished cutlets should be allowed to rest under the lid, so they will become more juicy.
Готовым котлетам нужно дать отдохнуть под крышкой, так они станут более сочными.
Meanwhile, finish cooking the buckwheat. Bring buckwheat to a boil and cook for 10-15 minutes. The side dish is ready.
Тем временем закончите с приготовлением гречки. Доведите гречку до кипения и варите 10-15 минут. Гарнир готов.
Place the fish cutlets on a bed of buckwheat and serve, sprinkled with finely chopped fresh herbs.
Рыбные котлеты выложите на подушку из гречки и подавайте, посыпав мелко нарубленной свежей зеленью.