Conveniently arrange all the ingredients. Remove the skin from the sausage. Wash the greens.
Удобно разложите все ингредиенты. Снимите с колбасы шкурку. Помойте зелень.
Make scrambled eggs. Cut the sausage in a convenient way. This can be straws or cubes. Chop the parsley. Place the frying pan on the fire, pour in vegetable oil and brown the sausage over medium heat for 2-3 minutes. Break the eggs and pour them into the pan. Sprinkle parsley evenly over scrambled eggs. Add some salt. Fry the scrambled eggs for 4-5 minutes with the lid closed over moderate heat.
Сделайте яичницу. Нарежьте колбасу удобным способом. Это может быть соломка или кубики. Покрошите петрушку. Поставьте сковороду на огонь, налейте растительное масло и на среднем огне подрумяньте колбасу 2-3 минуты. Разбейте яйца и вылейте их на сковороду. Равномерно посыпьте петрушкой яичницу. Посолите. Жарьте яичницу 4-5 минут под закрытой крышкой на умеренном огне.
Serve hot scrambled eggs and sausage with crispy toast.
Горячую яичницу с колбасой подавайте к столу с хрустящими тостами.