Wash the greens, remove the sausage from the packaging.
Вымойте зелень, очистите колбасу от упаковки.
Prepare the filling. Cut the sausage into cubes, grate the cheese on a fine grater, finely chop the parsley.
Приготовьте начинку. Нарежьте колбасу кубиками, сыр натрите на мелкой терке, мелко нашинкуйте петрушку.
Form into a roll. Take the first sheet of pita bread, grease it with mayonnaise and lay out the Korean carrots in an even layer. Cover with a second sheet of pita bread, grease it with mayonnaise and place the sausage there. Then place the third sheet of pita bread, brush with mayonnaise again and sprinkle with cheese. Roll it up and put it in the refrigerator for a while.
Сформируйте рулет. Возьмите первый лист лаваша, смажьте его майонезом и выложите ровным слоем морковку по-корейски. Закройте вторым листом лаваша, смажьте его майонезом и выложите туда колбасу. Затем положите третий лист лаваша, снова смажьте майонезом и посыпьте сыром. Скатайте рулет и уберите его на некоторое время в холодильник.
Before serving, cut the roll into pieces and sprinkle with finely chopped dill and paprika.
Перед подачей нарежьте рулет на кусочки и посыпьте мелко нарезанным укропом и паприкой.