Remove the eggs and milk from the refrigerator in advance; they should be at room temperature. Wash the greens, dry on paper towels and finely chop.
Заранее достаньте яйца и молоко из холодильника, они должны быть комнатной температуры. Зелень вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и мелко нарежьте.
Prepare ingredients for making an omelet. Cut the sausage into small pieces and fry it in a heated frying pan with the addition of vegetable oil. Break the eggs into a deep bowl, pour in the milk, salt, pepper and beat until smooth.
Подготовьте продукты для приготовления омлета. Нарежьте колбасу на небольшие кусочки и обжарьте ее на разогретой сковороде с добавлением растительного масла. В глубокую миску разбейте яйца, влейте туда молоко, посолите, поперчите и взбейте до однородного состояния.
Prepare an omelet. Pour the beaten milk and eggs into the frying pan with the sausage, cover with a lid and fry for 5-7 minutes until cooked.
Приготовьте омлет. Залейте в сковороду с колбасой взбитые молоко и яйца, накройте крышкой и обжаривайте в течение 5-7 минут до готовности.
Fold the finished omelette in half, place on a plate and garnish with finely chopped fresh herbs.
Готовый омлет сложите пополам, выложите на тарелку и украсьте мелко нарезанной свежей зеленью.