Cut the sausage into small cubes. Grate the cheese on a coarse grater. Cut the loaf into pieces 2 cm thick. Prepare a baking sheet. Turn on the oven at 180-200 degrees. Instead of regular cheese, you can use processed cheese, instead of mayonnaise - sour cream.
Колбасу нарежьте мелкими кубиками. Сыр натрите на крупной терке. Батон нарежьте на куски 2 см толщиной. Приготовьте противень. Включите духовку на 180-200 градусов. Вместо обычного сыра можно использовать плавленый, вместо майонеза — сметану.
Prepare the filling. In a bowl, mix the egg, tomato paste and mayonnaise. Add cheese and sausage, stir.
Подготовьте начинку. В миске смешайте яйцо, томатную пасту и майонез. Добавьте сыр и колбасу, перемешайте.
Bake the sandwiches. Place the filling on the bread. Line a baking sheet with parchment. Grease with oil. Bake sandwiches in a preheated oven for 10-15 minutes. The cheese should melt and the sandwiches should take on a beautiful golden color.
Запеките будерброды. Выложите на хлеб начинку. Застелите противень пергаментом. Смажьте маслом. Запекайте бутерброды в разогретой духовке 10-15 минут. Сыр должен расплавиться, а бутерброды — приобрести красивый золотистый цвет.
Serve hot sausage sandwiches with a cup of coffee or hot tea.
Подавайте горячие бутерброды с колбасой с чашечкой кофе или горячего чая.