Rinse the spinach under running water and shake off excess liquid. Remove the dough from the refrigerator in advance. It should be soft. Prepare a round baking dish.
Шпинат промойте под проточной водой и стряхните лишнюю жидкость. Тесто заранее достаньте из холодильника. Оно должно быть мягким. Подготовьте круглую форму для выпекания.
Prepare the filling. Chop the spinach and place it in a heated frying pan. Pour in 2 tablespoons of water and simmer for 2 minutes.
Приготовьте начинку. Измельчите шпинат и переложите его в разогретую сковороду. Влейте 2 столовых ложки воды и томите 2 минуты.
Transfer the spinach to a deep bowl. Grate the cheese. Add one raw egg and grated cheese to the spinach. Salt, pepper and mix thoroughly.
Переложите шпинат в глубокую миску. Нарите сыр на терке. Добавьте к шпинату одно сырое яйцо и натертый сыр. Посолите, поперчите и тщательно перемешайте.
Form a “snail”. Roll out the puff pastry and cut it into 6cm wide strips.
Сформируйте «улитку». Раскатайте слоеное тесто и нарежьте его на полосы шириной 6 см.
Place the filling on each of them and form a sausage, sealing the edges.
На каждую из них выложите начинку и сформируйте колбаску, слепив края.
Arrange the sausages in a spiral pattern in the baking pan. Break the egg into a bowl and shake it lightly. Lubricate the surface of the snail.
Выложите колбаски по спирали в форме для выпекания. Разбейте яйцо в миску и слегка взболтайте его. Смажьте поверхность «улитки».
Place the pie pan in an oven preheated to 175 degrees for 45 minutes.
Отправьте форму с пирогом в разогретую до 175 градусов духовку на 45 минут.
Before serving, the snail should be cooled.
Перед подачей «улитку» следует остудить.