Defrost the dough. The dough will defrost on the bottom shelf of the refrigerator for 10 hours. At room temperature, you can reduce the defrosting time to 3-4 hours. Peel the onion and garlic and chop finely. Place frozen spinach in a colander to drain excess water. Break the egg into a bowl and beat it with a whisk or fork. Prepare a baking dish. Preheat the oven to 190 degrees.
Разморозьте тесто. На нижней полке холодильника тесто будет размораживаться 10 часов. При комнатной температуре можно сократить время разморозки до 3-4 часов. Лук и чеснок очистите и мелко нарежьте. Откиньте замороженный шпинат на дуршлаг, чтобы стекла лишняя вода. Яйцо разбейте в миску и взбейте его венчиком или вилкой. Подготовьте форму для выпечки. Разогрейте духовку до 190 градусов.
Fry the vegetables. Heat vegetable oil in a frying pan. Add chopped onion and garlic and fry over medium heat until soft.
Обжарьте овощи. На сковороде разогрейте растительное масло. Выложите измельченный лук и чеснок, на среднем огне обжарьте до мягкости.
Prepare the filling. In a small bowl, combine cottage cheese, grated cheese, salt and spices (pepper, nutmeg). Beat in 2 chicken eggs. Then place the spinach and fried onions in a bowl, stir until smooth.
Приготовьте начинку. В небольшой миске соедините творог, тертый сыр, соль и специи (перец, мускатный орех). Вбейте 2 куриных яйца. Затем в миску выложите шпинат и обжаренный лук, перемешайте до однородности.
Roll out the dough. Place the defrosted dough on the countertop, first sprinkling it with flour to prevent the dough from sticking. Roll it into a thin layer with a rolling pin, do not allow the dough to break. Place the rolled out dough into a greased pan.
Раскатайте тесто. Размороженное тесто положите на столешницу, предварительно посыпав ее мукой, чтобы тесто не липло. Раскатайте скалкой его в тонкий пласт, не допускайте разрывов теста. Выложите раскатанное тесто в смазанную маслом форму.
Start baking the pie. Add the filling to the dough and, gently pulling the edges towards the middle, pinch them with your fingers. Brush the top with beaten egg. Place the spinach puff pastry in an oven preheated to 190 degrees and bake for 45-55 minutes until golden brown.
Приступите к выпеканию пирога. На тесто добавьте начинку и, аккуратно притягивая края к середине, защипните их пальцами. Смажьте верхушку взбитым яйцом. Отправьте слоеный пирог со шпинатом в разогретую до 190 градусов духовку, запекайте минут 45-55 до румяности.
Cool the puff pastry pie, slice and serve with a piece of butter on top of each serving.
Остудите пирог из слоеного теста, нарежьте и подавайте к столу, положив сверху на каждую порцию кусочек сливочного масла.