Wash and peel the radish, boil 250 ml (1 glass) of water.
Вымойте и очистите редьку, вскипятите 250 мл (1 стакан) воды.
Pickle the radish. Cut the radishes into quarters or rings so that the pieces fit into the jar. Then prepare the marinade. Stir together hot water (1 cup), salt, sugar and turmeric. Pour in the remaining water and wait until the turmeric dissolves.
Замаринуйте редьку. Нарежьте редьку на четвертинки или кольца так, чтобы куски помещались в банку. Затем приготовьте маринад. Перемешайте горячую воду (1 стакан), соль, сахар и куркуму. Влейте оставшуюся воду, дождитесь, пока куркума растворится.
Place the radish pieces in a jar. Add vinegar to the marinade and stir. Pour the marinade over the radish in a jar. Cover with a lid and store in a dark place for 4 days.
Выложите куски редьки в банку. Добавьте в маринад уксус, перемешайте. Залейте маринадом редьку в банке. Закройте крышкой и храните 4 дня в темном месте.
The prepared snack can be served along with your favorite dishes or separately.
Готовую закуску можно подавать вместе с любимыми блюдами или отдельно.