Soak the peas in cool water for several hours in advance, change the water from under the peas several times until it becomes clear. Wash the greens and dry with a paper towel.
Заранее замочите горох в прохладной воде на несколько часов, поменяйте воду из-под гороха несколько раз, пока она не станет прозрачной. Зелень помойте и просушите бумажным полотенцем.
Cut the onion and ham into small cubes. Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the onion and ham for 2-3 minutes.
Лук и ветчину нарежьте мелким кубиком. Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте лук и ветчину 2-3 минуты.
Add peas to the pan, stir all ingredients and cook for another 10 minutes.
Добавьте в сковороду горох, перемешайте все ингредиенты и готовьте еще 10 минут.
When the peas begin to look ready, add oil, spices to the pan and mix everything thoroughly.
Когда горох начнет приобретать готовый вид, добавьте в сковороду масло, специи и всё тщательно перемешайте.
Remove the peas from the heat, add salt and pepper, stir, cover and let sit for 10 minutes, then serve, garnished with finely chopped fresh herbs.
Снимите горох с огня, посолите и поперчите, перемешайте, накройте крышкой и дайте настояться 10 минут, а затем подавайте, украсив мелко нарубленной свежей зеленью.