Rinse the meat. and dry on paper towels. Peel the radishes, onions, carrots, and garlic. Cut the root vegetables into thin strips and the onion into half rings. Finely chop the garlic, parsley and green onions with a knife. To prevent the radish from becoming bitter, soak it in cold water with the addition of 1 tsp. salt and 1 tsp. sugar for 30-40 minutes.
Промойте мясо. и обсушите на бумажных полотенцах. Почистите редьку, лук, морковь, чеснок. Нарежьте корнеплоды тонкой соломкой, лук — полукольцами. Чеснок, петрушку, зеленый лук мелко порубите ножом. Чтобы редька не горчила, замочите ее в холодной воде с добавлением 1 ч.л. соли и 1 ч.л. сахара на 30-40 минут.
Prepare the meat. In a saucepan, cook the beef for 1.5 hours over medium heat until tender. Cool and cut into strips.
Подготовьте мясо. В кастрюле отварите говядину в течение 1,5 часов на среднем огне до мягкости. Остудите и нарежьте соломкой.
Prepare the roast. In a frying pan in oil, fry the onions and carrots for 5 minutes until golden brown.
Приготовьте зажарку. На сковороде в масле обжарьте 5 минут до золотистого цвета лук и морковь.
Combine products. Mix meat with green radish, onions, carrots, and chopped garlic in a salad bowl. Salt and pepper to taste. Add vegetable oil, stir.
Соедините продукты. Смешайте в салатнике мясо с зеленой редькой, луком, морковью, измельченным чесноком. Посолите, поперчите по вкусу. Добавьте растительное масло, перемешайте.
Before serving, sprinkle the salad with radish and meat with parsley and onion.
Перед подачей посыпьте салат с редькой и мясом зеленью петрушки и лука.