Conveniently arrange all the ingredients. Rinse the turnips thoroughly with water and peel off the skins. Remove the skins from the onion.
Удобно расположите все ингредиенты. Тщательно промойте репу водой, очистите кожицу. С лука снимите шелуху.
Cut the vegetables. Cut the turnips into thin slices. Onion - in half rings.
Порежьте овощи. Нарежьте репу тонкими ломтиками. Лук – полукольцами.
Fry the turnips. Heat a frying pan with vegetable oil, add the turnips, fry for 5-6 minutes, stirring occasionally. Add the onion, stir, cover and continue cooking for another 15 minutes. At the end of cooking, add salt and pepper. Remove from heat and let stand for 2-3 minutes.
Пожарьте репу. Разогрейте сковороду с растительным маслом, выложите репу, обжарьте 5-6 минут, периодически помешивая. Добавьте лук, перемешайте, накройте крышкой, продолжайте жарить еще 15 минут. В конце приготовления посолите и приправьте перцем. Снимите с огня и дайте постоять 2-3 минуты.
Serve hot fried turnips with onions with sour cream and chopped dill.
Горячую жареную репу с луком подайте к столу со сметаной и измельченной зеленью укропа.