Conveniently arrange all the ingredients. Wash turnips, carrots, apples and lemon. Pour boiling water over the raisins.
Удобно расположите все ингредиенты. Вымойте репу, морковь, яблоки и лимон. Залейте изюм кипятком.
Prepare the vegetables. Cut the turnips into thin strips. Remove the core from the apples and cut into medium pieces. Grate the carrots using a Korean carrot grater or cut into thin strips. Squeeze the juice from the lemon. Sprinkle the apple with lemon juice to prevent it from darkening.
Подготовьте овощи. Нарежьте репу тонкой соломкой. Удалите из яблок сердцевину, нарежьте на средние кусочки. Морковь натрите на терку для корейской моркови или нарежьте тонкой соломкой. Выдавите из лимона сок. Яблоко сбрызните соком лимона, чтобы оно не потемнело.
Assemble the salad. Place carrots, apples and turnips in a deep bowl. Season with salt, pepper, and season the salad with vegetable oil.
Соберите салат. В глубокую миску сложите морковь, яблоки и репу. Посолите, поперчите, заправьте салат растительным маслом.
Place a handful of raisins on top of the salad.
Сверху салата выложите горсточку изюма.