If necessary, clean the hake, remove bones and skin. Prepare other ingredients called for in the recipe.
При необходимости, очистите хека, удалите кости и кожу. Подготовьте другие ингредиенты, указанные в рецепте.
Finely chop the onions and fresh herbs. Place the bread in a bowl, add milk and let stand for 5 minutes.
Репчатый лук и свежую зелень порубите мелко. В миску выложите хлеб, залейте молоком и дайте постоять 5 минут.
Finely chop the hake or place it in a blender and grind until minced. Add egg, onion, herbs, salt and pepper to taste to the finished minced meat. Mix thoroughly until smooth.
Хека нарежьте мелко или отправьте его в блендер и измельчите до состояния фарша. Добавьте к готовому фаршу яйцо, лук, зелень, соль и перец по вкусу. Тщательно перемешайте до однородной консистенции.
From the resulting mass, form small meatballs of approximately the same size. Roll each meatball in breadcrumbs and place in a preheated frying pan with a small amount of oil. Fry until golden brown, for 10-15 minutes.
Из полученной массы сформируйте фрикадельки небольшого, примерно одинакового размера. Обваляйте каждую фрикадельку в панировочных сухарях и отправьте на разогретую сковороду, с добавлением небольшого количества масла. Обжарьте до румяной корочки, в течение 10-15 минут.
Place the finished meatballs on plates for serving; you can garnish with a small amount of herbs. Serve the meatballs with sour cream or sauce of your choice.
Готовые фрикадельки выложите на тарелки для подачи, можете украсить небольшим количеством зелени. Подайте к фрикаделькам сметану или соус, по вашему предпочтению.