Wash the turkey meat, dry it with paper towels and cut into slices or cubes of the same size. Peel the ginger and garlic, wash and grate.
Мясо индейки вымойте, обсушите бумажными полотенцами и нарежьте ломтиками или кубиками одинакового размера. Очистите имбирь и чеснок, вымойте и натрите на терке.
Make the sauce. To do this, pour soy sauce into a bowl, add oil, liquid honey, vinegar, spices (paprika, basil, dried herbs) and salt. Then add grated ginger root and garlic, mix thoroughly.
Сделайте соус. Для этого в миску влейте соевый соус, добавьте к нему масло, жидкий мед, уксус, специи (паприку, базилик, сушеные травы) и соль. Затем добавьте тертый корень имбиря и чеснок, тщательно перемешайте.
Marinate the turkey. Dip turkey pieces one by one into the honey-soy marinade. Stir until each piece is well coated. Leave the meat to marinate for 60 minutes.
Замаринуйте индейку. В медово-соевый маринад поочередно опустите куски индейки. Перемешайте, чтобы каждый кусочек был хорошо смазан. Оставьте мариноваться мясо 60 минут.
Fry the turkey in soy sauce. To do this, place a frying pan over high heat, melt the butter and add the turkey. Fry on both sides for 5 minutes, gradually adding marinade.
Пожарьте индейку в соевом соусе. Для этого поставьте сковороду на сильный огонь, растопите сливочное масло и добавьте индейку. Жарьте с двух сторон по 5 минут, постепенно подливая маринад.
Sprinkle the turkey with sesame seeds before serving.
Перед подачей посыпьте индейку семенами кунжута.