Wash the turkey meat with cold water, place on a paper towel and pat dry. Then cut into large or medium cubes. Peel the onion and chop finely. Wash the carrots and bell peppers, peel and cut into strips. Wash the greens, dry and finely chop. Prepare the slow cooker.
Мясо индейки вымойте холодной водой, переложите на бумажное полотенце и обсушите. Затем нарежьте крупными или средними кубиками. Лук почистите и мелко нарежьте. Морковь и болгарский перец вымойте, почистите и нарежьте соломой. Зелень вымойте, обсушите и мелко нарежьте. Приготовьте мультиварку.
Roast vegetables and turkey. To do this, place the onion in the multicooker bowl, turn on the “Fry” mode and fry for 5 minutes. Open the bowl, stir the onions until they are golden and soft. Then, without turning off the “Fry” mode, add turkey, carrots and bell peppers to the onions. Season with salt, add a mixture of peppers, sweet paprika and dried garlic, stir and fry for 10 minutes.
Обжарьте овощи и индейку. Для этого в чашу мультиварки выложите лук, включите режим "Жарка" и обжаривайте 5 минут. Откройте чашу, перемешайте лук, он должен стать золотистым и мягким. Затем, не отключая режим "Жарка", добавьте к луку индейку, морковь и болгарский перец. Посолите, добавьте смесь перцев, сладкую паприку и сушеный чеснок, перемешайте и жарьте 10 минут.
Simmer the turkey in cream sauce. Add cream and butter to the bowl with meat and vegetables. Stir the mixture and turn on the "Stew" mode. Simmer for 50-60 minutes until done.
Потушите индейку в сливочном соусе. Добавьте в чашу с мясом и овощами сливки и масло. Перемешайте смесь и включите режим "Тушение". Тушите 50-60 минут до готовности.
Place turkey in cream sauce on serving plates and sprinkle with chopped herbs.
Выложите индейку в сливочном соусе на порционные тарелки, посыпьте рубленой зеленью.