Clean the liver from films and fat, rinse, dry with paper towels and coarsely chop. Peel the onion, wash it and cut it into half rings. Peel the garlic, wash it and chop it through a press. Wash the greens, dry and finely chop.
Печень почистите от пленок и жира, промойте, обсушите бумажными полотенцами и крупно нарежьте. Лук почистите, вымойте и нарежьте полукольцами. Чеснок почистите, вымойте и измельчите через пресс. Зелень вымойте, обсушите и мелко нарежьте.
Fry the onion and liver. Heat a frying pan, add butter and add onions. Fry until onion is golden, about 5-7 minutes. Take another frying pan, put it on the fire, melt the butter and add pieces of turkey liver, fry for 10 minutes.
Пожарьте лук и печень. Разогрейте сковороду, положите сливочное масло и добавьте лук. Жарьте до золотистости лука, приблизительно 5-7 минут. Возьмите другую сковроду, поставьте на огонь, растопите сливочное масло и добавьте кусочки печени индейки, жарьте 10 минут.
Stew turkey liver in sour cream sauce. Add fried onions and sour cream to the pan with the liver. Stir and pour a glass of water. Cover the pan with a lid and simmer for 25-30 minutes. Then add a little flour and mix thoroughly, add salt and pepper to taste. Simmer for another 5 minutes on low heat.
Потушите печень индейки в сметанном соусе. В сковороду с печенью добавьте обжаренный лук и сметану. Перемешайте и залейте стаканом воды. Закройте сковороду крышкой и тушите 25-30 минут. Затем добавьте немного муки и тщательно перемешайте, добавьте соль и перец по вкусу. Тушите еще 5 минут на маленьком огне.
Place turkey liver in sour cream sauce on serving plates and garnish with chopped herbs.
Печень индейки в сметанном соусе выложите на порционные тарелки и украсьте нарезанной зеленью.