Rinse the turkey fillet and pat dry with paper towels. Remove films, if any. From the thick side of the fillet, cut 4 steaks 2 to 4 centimeters thick. Peel the garlic and finely chop or pass through a press. If the steaks are small in size, they can be slightly beaten. Use a flat-sided hammer or a regular rolling pin. The main thing is not to damage the surface of the meat.
Филе индейки промойте и насухо просушите бумажными полотенцами. Удалите пленки, если они имеются. С толстой стороны филе отрежьте 4 стейка толщиной от 2 до 4 сантиметров. Чеснок очистите и мелко нарежьте или пропустите через пресс. Если стейки по площади получились небольшого размера, их можно слегка отбить. Используйте молоток с плоской стороной или обычную скалку. Главное, не повредите поверхность мяса.
Marinate the turkey. Sprinkle the sliced turkey with paprika, pepper, Italian herbs and garlic. Pour soy sauce and vegetable oil into a bowl and place the meat in the bowl. Mix thoroughly and marinate in the refrigerator for at least 2 hours.
Замаринуйте индейку. Нарезанную индейку посыпьте паприкой, перцем, итальянскими травами и добавьте чеснок. Налейте в миску соевый соус и растительное масло, положите в миску мясо. Тщательно перемешайте и поставьте мариноваться в холодильник минимум на 2 часа.
Roast the turkey. Heat the frying pan well and pour in a little oil. Place steaks on a hot surface. Do not pour out the marinade. Fry the steaks on each side over high heat for 1-2 minutes until crust appears.
Обжарьте индейку. Сковороду хорошо раскалите и влейте немного масла. Выложите стейки на раскаленную поверхность. Маринад не выливайте. Обжарьте стейки с каждой стороны на сильном огне по 1-2 минуты до появления корочки.
Braise the steaks. Dilute the turkey marinade in a glass of warm water and add 100 ml to the pan. Cover with a lid and simmer for 10 minutes on low heat. Then turn the steaks over and, adding the remaining sauce and water, simmer for another 5-7 minutes.
Потушите стейки. Разведите маринад от индейки в стакане тёплой воды и добавьте в сковороду 100 мл. Накройте крышкой и тушите 10 минут на минимальном огне. Затем переверните стейки и, добавив оставшийся соус с водой, тушите ещё 5-7 минут.
Serve the braised turkey steaks with chopped tomatoes and lettuce.
Тушеные стейки из индейки подавайте с нарезанными помидорами и листьями салата.