Pour funchoza with water at room temperature for 20-30 minutes. Wash the eggplant and cut into medium cubes. Peel the garlic and finely chop it. Cut the mushrooms into strips and the turkey into cubes. Grate the carrots on a coarse grater. Drain the water from the funchose and leave to dry for 1-2 minutes.
Фунчозу залейте водой комнатной температуры на 20-30 минут. Баклажан помойте и нарежьте средними брусочками. Чеснок очистите и мелко нашинкуйте. Грибы порежьте соломкой, а индейку кубиками. Морковь натрите на крупной терке. Слейте воду с фунчозы и оставьте подсушиться на 1-2 минуты.
Fry the meat. Add oil to a hot frying pan and add chopped turkey. Fry for 4-5 minutes until white.
Обжарьте мясо. На разогретую сковороду влейте масло и выложите нарезанную индейку. Обжаривайте в течение 4-5 минут до белого цвета.
Add vegetables to turkey. Place the carrots and mushrooms in a frying pan and fry for 3 minutes. Add green beans, chopped eggplant and, stirring occasionally, cook for 3-4 minutes.
Добавьте овощи к индейке. Морковь с грибами выложите на сковороду и обжаривайте 3 минуты. Добавьте стручковую фасоль, нарезанный баклажан и, переодически помешивая, готовьте 3-4 минуты.
Mix vegetables with funchose. Add chopped garlic and sesame seeds to the vegetable mixture, stir, leave for 1 minute. Add funchose and liquid teriyaki (or soy) sauce. Stir. Remove the pan from the stove and leave to steep for a few minutes.
Смешайте овощи с фунчозой. В овощную смесь добавьте измельченный чеснок и кунжут, перемешайте, оставьте на 1 минуту. Добавьте фунчозу и жидкий соус терияки (или соевый). Перемешайте. Снимите сковороду с плиты и оставьте настаиваться несколько минут.
To serve, use soy sauce.
Для подачи используйте соевый соус.