Conveniently arrange all the ingredients. Wash turkey thigh and pat dry with paper towel. Wash the vegetables. Remove the top leaves from the cabbage. Peel carrots, onions and garlic. Grate the carrots on a coarse grater. Chop the onion and garlic with a knife. Shred the cabbage.
Удобно разложите все ингредиенты. Помойте бедро индейки и промокните бумажным полотенцем. Помойте овощи. Очистите капусту от верхних листочков. Морковь, лук и чеснок очистите от кожуры. Морковь натрите на крупной терке. Лук и чеснок измельчите ножом. Капусту нашинкуйте.
Prepare the meat. Remove the meat from the bone and cut into small pieces. Fry in vegetable oil in a frying pan until the meat is lightened on all sides.
Подготовьте мясо. Срежьте с кости мясо и порежьте на небольшие кусочки. Обжарьте на растительном масле в сковороде, пока мясо не посветлеет со всех сторон.
Add carrots, onions and garlic to the meat and fry for 3-4 minutes. Pour in water, simmer for 15 minutes under the lid. Place the cabbage with the meat, salt and pepper, add bay leaf and other spices. Add tomato paste. Cover with a lid and simmer over medium heat for 30 minutes.
Добавьте к мясу морковь, лук и чеснок и обжарьте 3-4 минуты. Влейте воду, тушите 15 минут под крышкой. Выложите капусту к мясу, посолите, поперчите, добавьте лавровый лист и остальные специи. Добавьте томатную пасту. Накройте крышкой и тушите на среднем огне 30 минут.
Stewed cabbage with turkey goes perfectly with mashed potatoes. Boil the potatoes in salted water, mash, season with butter.
Тушеная капуста с индейкой идеально сочетается с картофельным пюре. В подсоленной воде отварите картофель, разомните, заправьте сливочным маслом.