Peel the onion and garlic and chop in a blender. Finely chop the beef with a hatchet or knife. Wash and finely chop the greens. Prepare lemon juice. Mix milk with starch. Prepare wooden skewers and an electric kebab maker.
Лук и чеснок очистите, измельчите в блендере. Говядину мелко изрубите топориком или ножом. Вымойте и мелко нарежьте зелень. Приготовьте лимонный сок. Смешайте молоко с крахмалом. Приготовьте деревянные шпажки и электрошашлычницу.
Prepare the minced meat. Mix meat, onion, salt, pepper, herbs and lemon juice. Add the egg and milk-starch mixture. Mix thoroughly. Place the minced meat in the refrigerator for 30 minutes.
Подготовьте фарш. Смешайте мясо, лук, соль, перец, зелень и лимонный сок. Добавьте яйцо и смесь молока с крахмалом. Тщательно перемешайте. Уберите фарш в холодильник на 30 минут.
Make lula kebab. Form the minced meat into sausages 15-20 cm long and place them on long wooden skewers. Place the skewers with meat sausages in the electric kebab maker and cook for 60 minutes.
Сделайте люля-кебаб. Сформируйте из фарша колбаски длиной 15-20 см и насадите их на длинные деревянные шпажки. Поместите шпажки с мясными колбасками в электрошашлычницу и готовьте 60 минут.
Serve lula kebab, cooked in an electric kebab grill, with thin pita bread, fresh or baked vegetables, and a side dish of potatoes and pasta.
Подавайте люля-кебаб, приготовленный в электрошашлычнице, с тонким лавашом, свежими или запеченными овощами, гарниром из картофеля, макарон.