Conveniently arrange all the ingredients. Wash the meat and pat dry with a paper towel. Peel 2 cloves of garlic. Wash and chop the onion peel. Prepare the foil.
Удобно расположите все ингредиенты. Вымойте мясо и промокните его бумажным полотенцем. 2 зубчика чеснока очистите от шелухи. Луковую шелуху вымойте и измельчите. Приготовьте фольгу.
Make a marinade for the meat. Pour water into the pan and add the meat. The liquid level should be 2 fingers higher than the meat. Place on the fire, bring to a boil, skim off the foam, add salt, onion skins, bay leaf and a whole head of garlic. Cover the pan with a lid and simmer over low heat for 2 hours. Turn off the heat and leave the meat to cool without removing it from the marinade.
Сделайте маринад для мяса. Налейте в кастрюлю воду и положите мясо. Жидкость по уровню должна быть выше мяса на 2 пальца. Поставьте на огонь, доведите до кипения, снимите пену, добавьте соль, луковую шелуху, лавровый лист и целую головку чеснока. Закройте кастрюлю крышкой и варите на медленном огне 2 часа. Выключите огонь и оставьте мясо остыть, не вынимая из маринада.
Rub the meat with spices. Once the liquid in the pan has cooled, remove the meat and pat it lightly with a paper towel. Take spices - pepper, rosemary, paprika, suneli hops, 2 cloves of fresh garlic. Rub the meat well with the spices. Squeeze the garlic onto the meat through a press. Wrap it in foil and put it in the refrigerator overnight.
Натрите мясо специями. После того, как жидкость в кастрюле остынет, достаньте мясо и слегка промокните его бумажным полотенцем. Возьмите специи — перец, розмарин, паприку, хмели-сунели, 2 зубчика свежего чеснока. Хорошо натрите специями мясо. Чеснок выдавите на мясо через пресс. Заверните его в фольгу и положите на ночь в холодильник.
Cut the boiled pork into thin pieces and make sandwiches with bread and mustard from it.
Буженину нарежьте тонкими кусочками и сделайте из нее бутерброды с хлебом и горчицей.