Prepare all the necessary ingredients. Remove the cod liver from the jar and drain the oil. Wash the fresh cucumber and cut into thin slices.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Печень трески выньте из банки и слейте масло. Свежий огурец помойте и нарежьте тонкими ломтиками.
Prepare the filling. Place the cod liver in a deep bowl and mash. Grate the melted cheese on a fine grater and add to the cod. Season with salt and pepper. Add mayonnaise and stir until smooth.
Приготовьте начинку. Печень трески переложите в глубокую посуду и разомните. Натрите плавленый сыр на мелкой терке и добавьте к треске. Посолите и поперчите. Добавьте майонез и перемешайте до однородной массы.
Prepare the tartlets. Fill each tartlet evenly with the prepared filling.
Приготовьте тарталетки. Равномерно заполните каждую тарталетку готовой начинкой.
Decorate the finished tartlets with slices of fresh cucumber and serve the appetizer to the table.
Готовые тарталетки украсьте ломтиками свежего огурца и подайте закуску к столу.