Prepare the ingredients indicated in the recipe.
Подготовьте ингредиенты, указанные в рецепте.
Cut the bread into triangles. Grate the cheese on a coarse grater, cut the ham into strips. Add egg, salt and pepper to ham and cheese. Mix the filling.
Хлеб нарежьте на треугольники. Сыр натрите на крупной терке, ветчину нарежьте соломкой. Добавьте к ветчине и сыру яйцо, соль и перец. Перемешайте начинку.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the toast on both sides for 2 minutes. Or dry the toast in the oven or toaster.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте тосты с двух сторон по 2 минуты. Или подсушите тосты в духовке или тостере.
Spread the filling on the bread and heat in a frying pan, adding a small amount of oil. Wait for the cheese to melt, forming a single mass with the filling. Sandwiches are ready!
Разложите начинку на хлеб и подогрейте на сковороде, добавив небольшое количество масла. Дождитесь, когда расплавится сыр, образуя единую массу с начинкой. Бутерброды готовы!
Serve the toast on a wooden board, generously sprinkled with finely chopped fresh herbs.
Подайте тосты на деревянной доске, щедро посыпав мелко нарубленной свежей зеленью.