Open the can of cod liver and drain the oil. Boil the eggs hard. Wash the lettuce and green onions. Finely chop the green onions. Place all ingredients in a visible place. Prepare the tartlets and dishes for the filling.
Откройте банку с печенью трески и слейте масло. Отварите яйца вкрутую. Вымойте листья салата и зеленый лук. Мелко порубите зеленый лук. Выложите все ингредиенты на видное место. Подготовьте тарталетки и посуду для начинки.
Prepare the filling. Mash the cod liver. Add finely chopped green onions. Finely chop the eggs and cucumber and add to the liver. Add mayonnaise and stir until smooth. Season with salt and pepper.
Приготовьте начинку. Разомните печень трески. Добавьте мелко порубленный зеленый лук. Яйца и огурец мелко нарежьте и добавьте к печени. Добавьте майонез и перемешайте до однородной массы. Посолите и поперчите.
Prepare the tartlets. Place the prepared filling in each tartlet.
Приготовьте тарталетки. В каждую тарталетку выложите готовую начинку.
The dish will look more interesting if you put a lettuce leaf on the bottom of the tartlets and put the finished filling on top.
Блюдо будет смотреться интереснее, если на дно тарталеток выложить лист салата, а готовую начинку уложить сверху.