Boil the eggs hard. Prepare a grater and a deep bowl for the filling. Place tartlets and all ingredients in a visible place. Wash the dill and chop it finely.
Сварите яйца вкрутую. Приготовьте терку и глубокую миску для начинки. Выложите тарталетки и все ингредиенты на видное место. Вымойте укроп и мелко порубите его.
Prepare the filling. Grate the boiled eggs on the track. Grate the onion. In a deep bowl, combine eggs, onion and tuna. Grate the cheese. Add cheese to tuna with eggs and onions. Season with salt and pepper. Add mayonnaise to the filling and mix well.
Приготовьте начинку. Вареные яйца натрите на треке. Натрите на терке репчатый лук. В глубокой посуде соедините яйца, лук и тунец. Натрите на терке сыр. Добавьте сыр к тунцу с яйцами и луком. Посолите и поперчите. Заправьте начинку майонезом и хорошо перемешайте.
Prepare the tartlets. Fill the tartlets evenly with the filling. Sprinkle finely chopped dill on top and serve.
Приготовьте тарталетки. Равномерно заполните тарталетки начинкой. Сверху посыпьте мелко порубленным укропом и подавайте к столу.
Before serving, you can place a lettuce leaf on the bottom of the tartlet. It is not only beautiful, but also delicious.
Перед подачей на стол на дно тарталетки можно положить лист салата. Это не только красиво, но и вкусно.