Prepare the products according to the list. Peel the garlic. Hard boil the eggs, cool and peel. If you use frozen crab sticks, remove them from the freezer in advance and remove the cellophane wrapper. Wash the greens and dry on paper towels.
Подготовьте продукты по списку. Чеснок очистите от шелухи. Яйца сварите вкрутую остудите и почистите. Если используете замороженные крабовые палочки, заблаговременно достаньте их из морозилки, удалите целлофановую обертку. Зелень вымойте и обсушите на бумажных полотенцах.
Prepare the filling. Chop the eggs and grate the cheese. Finely chop the crab sticks. Finely chop the garlic with a knife. Place the ingredients in a deep bowl. Season with salt, mayonnaise or sour cream, mix thoroughly.
Приготовьте начинку. Нарежте яйца и натрите сыр. Крабовые палочки мелко нарежьте. Чеснок мелко порубите ножом. Выложите ингредиенты в глубокую миску. Приправьте солью, заправьте майонезом или сметаной, тщательно перемешайте.
Using a teaspoon, spoon the filling into the tartlets.
При помощи чайной ложки разложите начинку по тарталеткам.
Place tartlets with crab sticks, egg and cheese on a serving dish, top with sprigs of fresh herbs and kernels of canned corn.
Тарталетки с крабовыми палочками, яйцом и сыром выложите на сервировочное блюдо, сверху украсьте веточками свежей зелени и зернышками консервированной кукурузы.