Arrange all products conveniently. Boil the eggs until tender, drain and remove the shells. Wash the cucumber and herbs and dry with paper towels. Grate the cheese onto a fine grater. It is easier to grate cheese just taken out of the refrigerator, but before using it is recommended to keep the product indoors until it reaches room temperature.
Расположите удобно все продукты. Яйца отварите до готовности, осудите и удалите скорлупу. Огурец и зелень вымойте и обсушите бумажными полотенцами. Сыр натрите на мелкую терку. Только что вынутый из холодильника сыр натереть легче, но перед использованием продукт рекомендуется подержать в помещении до приобретения комнатной температуры.
Prepare the tartlet filling. Finely chop the egg, cucumber, crab sticks and mix the products with mayonnaise.
Подготовьте начинку для тарталеток. Мелко нарежте яйцо, огурец, крабовые палочки и смешайте продукты с майонезом.
Start filling the tartlets. Spoon the filling with a teaspoon and sprinkle finely grated cheese on top.
Приступите к наполнению тарталеток. Чайной ложкой выложите начинку, сверху посыпьте натертым на мелкой терке сыром.
Decorate the finished tartlets with a sprig of dill or parsley. And make a green lining on the serving platter. To do this, cover the bottom of the dish with fresh herbs so that you get a “green carpet”.
Украсьте готовые тарталетки веточкой укропа или петрушки. А на сервировочном блюде сделайте зеленую подложку. Для этого покройте дно посуды свежей зеленью так, чтобы получился «зеленый ковер».