Prepare the products according to the list. Boil the eggs, cool them in ice water, and peel them. Free the garlic from the husk. Drain the liquid from the olives. Wash the cucumber and dry with a towel.
Подготовьте продукты по списку. Сварите яйца, остудите их в ледяной воде, очистите. Чеснок освободите от шелухи. С маслин слейте жидкость. Огурец вымойте и обсушите полотенцем.
Prepare the filling. Grate the eggs and processed cheese, place in a deep plate, add the garlic passed through a press. Season the ingredients with mayonnaise and mix.
Приготовьте начинку. Яйца и плавленый сырок натрите на терке, выложите в глубокую тарелку, добавьте пропущенный через пресс чеснок. Заправьте ингредиенты майонезом и перемешайте.
Fill the tartlets with filling. Cut fresh or pickled cucumber into rings and place on the bottom of a shortbread basket. Place the egg and cheese filling on top. Place the olives cut into halves on it in random order. Egg tartlets are ready!
Наполните тарталетки начинкой. Свежий или маринованный огурец нарежьте кольцами и уложите на дно песочной корзиночки. Поверх выложите яично-сырную начинку. В произвольном порядке уложите на нее разрезанные на половинки маслины. Тарталетки с яйцом готовы!
Tartlets can be decorated with bright toothpicks with an original decoration on top.
Тарталетки можно украсить яркими зубочистками с оригинальным украшением сверху.