Wash the vegetables, peel the potatoes, prepare the remaining ingredients indicated in the recipe.
Овощи помойте, картофель очистите, подготовьте остальные ингредиенты, указанные в рецепте.
Cut the potatoes and eggplant into medium cubes. Cut the onion into half rings. Cut the carrots into slices.
Картофель и баклажан нарежьте средним кубиком. Лук нарежьте полукольцами. Морковь нарежьте кружочками.
Place potatoes, eggplants and carrots in a saucepan, add vegetable oil, cover with a lid and leave to simmer over low heat for 10-15 minutes.
В кастрюлю выложите картофель, баклажаны и морковь, добавьте растительное масло, накройте крышкой и оставьте томиться на медленном огне в течение 10-15 минут.
Add a little water to the vegetables; it should not cover them. Now add onion, tomato, salt and pepper to taste. Leave to simmer covered for another 10 minutes.
Добавьте в овощи немного воды, она не должна покрывать их. Теперь добавьте лук, помидор, соль и перец по вкусу. Оставьте тушиться под крышкой еще на 10 минут.
While stirring the stew, add spices. After letting the excess liquid evaporate a little, add soy sauce and mix well. Leave on the heat for another 15 minutes, stirring occasionally. There is no need to bring the stew to a high boil.
Помешивая рагу, добавьте специи. Дав лишней жидкости немного испариться, добавьте соевый соус, хорошо перемешайте. Оставьте на огне еще на 15 минут, иногда помешивая. Не нужно доводить рагу до сильного кипения.
The stew is ready. For a rich taste, leave the stew covered, without turning on the heat, for another 2-3 minutes.
Рагу готово. Для насыщенного вкуса оставьте рагу под крышкой, не включая огонь, еще на 2-3 минуты.