Arrange all the ingredients conveniently. Boil the chicken in lightly salted water and cool to room temperature. Boil the eggs, cool and peel. Drain liquid from canned pineapples.
Расположите удобно все ингредиенты. Курицу отварите в слегка подсоленной воде и остудите до комнатной температуры. Яйца сварите, остудите и почистите. С консервированных ананасов слейте жидкость.
Prepare the filling. To do this, cut the chicken, cheese, and pineapples into small cubes. Finely chop the garlic with a knife, chop the walnuts, leave some for decoration. Chop the eggs. Mix all the products in a deep bowl, season with mayonnaise, season with salt to taste and mix.
Приготовьте начинку. Для этого курицу, сыр, ананасы порежьте на маленькие кубики. Чеснок мелко измельчите ножом, порубите грецкие орехи, часть оставьте для украшения.Порежьте яйцы.ч Смешайте в глубокой миске все продукты, заправьте майонезом, по вкусу приправьте солью и перемешайте.
Using a small spoon, fill the tartlets with filling.
С помощью маленькой ложки заполните тарталетки начинкой.
Place half a walnut and a sprig of parsley on top of the tartlets.
Поверх тарталеток выложите по половинке грецкого ореха и веточке петрушки.