Conveniently arrange all the ingredients. Wash vegetables and herbs. Prepare a baking sheet, parchment paper, whisk or blender. Preheat the oven to 180 degrees.
Удобно расположите все ингредиенты. Вымойте овощи и зелень. Подготовьте противень, пергаментную бумагу, венчик или блендер. Разогрейте духовой шкаф до 180 градусов.
Prepare the tartlet filling. Cut the cheese, ham and tomatoes into cubes.
Подготовьте начинку для тарталеток. Сыр, ветчину и помидоры нарежьте кубиком.
Using a whisk or blender, beat the egg with mayonnaise and spices.
Венчиком или при помощи блендера взбейте яйцо с майонезом и специями.
Mix the resulting mass with chopped products.
Смешайте получившуюся массу с нарезанными продуктами.
Cover a baking sheet with parchment paper, arrange the tartlets, put the filling in them and bake in an oven preheated to 180 degrees for 15 minutes.
Противень застелите пергаментной бумагой, расставьте тарталетки, выложите в них начинку и поставьте запекаться в разогретую до 180 градусов духовку на 15 минут.
Place the finished cheese tartlets on a serving plate and garnish with finely chopped dill.
Выложите готовые тарталетки с сыром на сервировочное блюдо и украсьте мелко нарезанным укропом.