Prepare the products according to the list. Boil the egg and cool to room temperature. Wash the cucumber and dill and dry. Peel the garlic.
Подготовьте продукты по списку. Яйцо отварите и остудите до комнатной температуры. Огурец и укроп вымойте и обсушите. Чеснок очистите от шелухи.
Prepare the filling. Grate the boiled egg on a fine grater, finely chop the dill, rub the curd cheese through a sieve. Transfer the products into a deep bowl, add the garlic passed through a press. Season with salad yoghurt and mix thoroughly.
Приготовьте начинку. Вареное яйцо натрите на мелкой терке, укроп мелко нашинкуйте, творожный сыр протрите через сито. Переложите продукты в глубокую миску, добавьте пропущенный через пресс чеснок. Заправьте салатным йогуртом и тщательно перемешайте.
Place the filling among the tartlets, leaving a little space on top.
Начинку разложите по тарталеткам, сверху оставьте немного пространства.
Proceed with registration. Take a piece of red fish and cut into thin slices. Roll up and place in the center of each tartlet. Cut the cucumber into thin slices, cut each in half. Place the slices on the edges of the basket around the fish roll.
Приступите к оформлению. Возьмите кусочек красной рыбы и нарежьте на тонкие пластины. Сверните рулетиком и поставьте в центр каждой тарталетки. Огурец нарежьте тонкими слайсами, каждый разрежьте пополам. Установите дольки по краям корзиночки вокруг рыбного рулетика.
Place the finished tartlets with curd cheese and red fish on a large flat dish decorated with lettuce leaves.
Готовые тарталетки с творожным сыром и красной рыбой выложите на большое плоское блюдо, украшенное листьями салата.