Arrange all products conveniently. Slice the cheese and sausage as thinly as possible. Wash the eggs. Prepare the pan.
Расположите удобно все продукты. Нарежьте максимально тонко сыр и колбасу. Вымойте яйца. Подготовьте сковороду.
Prepare toast. Brush the bread slices with butter (a thin layer) on the inside of future sandwiches.
Подготовьте тосты. Смажьте хлебные ломтики сливочным маслом (тонким слоем) с внутренней стороны будущих сэндвичей.
Assemble the sandwiches. Place thin slices of cheese (can be in 2 layers) on buttered slices of bread, then slices of sausage (can be 2 pieces per sandwich), and another layer of cheese on top of the sausage. Cover the sandwich with the bread slices, butter side toward the filling.
Соберите сэндвичи. Положите на смазанные маслом ломтики хлеба тонкие кусочки сыра (можно в 2 слоя), затем – кусочки колбасы (можно по 2 штуки на 1 сэндвич), поверх колбасы – ещё по слою сыра. Накройте сэндвич ломтиками хлеба масляной стороной к начинке.
Lightly grease the heated frying pan with butter. Fry each sandwich in a frying pan for about 1-2 minutes until golden brown and crispy.
Слегка смажьте разогретую сковороду сливочным маслом. Прожаривайте каждый сэндвич на сковороде около 1-2 минут до румяного цвета и хрустящей корочки.
Remove the finished sandwiches from the frying pan, add the remaining butter to it and quickly cook it with a fried egg of two eggs.
Уберите готовые сэндвичи со сковороды, добавьте в нее же оставшееся сливочное масло и быстро приготовьте на нем глазунью из двух яиц.
Place a scrambled egg on each sandwich.
На каждый сэндвич выложите по яичнице.
You can serve each sandwich on a separate plate, placing a leaf of lettuce under the bread and sprigs of dill on top of the fried egg. Add salt and pepper to taste and pierce the yolk
Можно подать каждый сэндвич на отдельной тарелочке, положив под хлеб лист салата, а на глазунью – веточки укропа. Посолить поперчить по вкусу и проколоть желток