Arrange all products conveniently. Wash, dry and chop the greens. Grate the cheese on a coarse grater in advance. Cut the sausage into small cubes. Cut the tomato into slices. Melt the butter in the microwave. Prepare a thick-walled frying pan, a whisk, and a pastry brush.
Расположите удобно все продукты. Промойте, просушите и накрошите зелень. Натрите заранее сыр на крупной терке. Колбасу нарежьте маленькими кубиками. Помидор нарежьте кружочками. Растопите сливочное масло в микроволновой печи. Подготовьте толстостенную сковороду, венчик, кулинарную кисточку.
Prepare the filling: in a bowl, combine chopped sausage, grated cheese, herbs, add paprika, salt, pepper and mix the ingredients.
Приготовьте начинку: в миске смешайте нарезанную колбасу, натертый сыр, зелень, добавьте паприку, соль, перец и перемешайте ингредиенты.
Beat the eggs in a separate bowl with a whisk.
Взбейте яйца в отдельной миске венчиком.
Place the frying pan over medium heat and brush it with melted butter using a pastry brush.
Поставьте сковороду на средний огонь, смажьте ее растопленным сливочным маслом при помощи кулинарной кисточки.
Place the first pita bread in the pan and pour the beaten eggs over it. After half a minute, when the egg mixture has set a little, place the prepared filling on the egg layer and distribute it evenly. Cover with the second pita bread and brush the top with melted butter using a brush.
Выложите на сковороду первый лаваш и вылейте на него взбитые яйца. Через полминуты, когда яичная смесь немного схватится, выложите на яичный слой подготовленную начинку и равномерно распределите ее. Накройте вторым лавашем и смажьте его сверху растопленным маслом при помощи кисточки.
Turn the pita bread over to the other side with a wide spatula, cover the pan with a lid and leave the dish on the fire for about 2 minutes until the cheese in the filling has melted.
Переверните лаваш широкой лопаткой на другую сторону, накройте сковороду крышкой и оставьте блюдо на огне примерно на 2 минуты до тех пор, пока не расплавится сыр в начинке.
Cut the finished large pita sandwich into portions and serve.
Разрежьте готовый большой сэндвич из лаваша на порционные куски и подавайте.
Decorate the finished dish before serving: place the chopped pieces on a wide dish, place a tomato slice on each piece and garnish with sprigs of dill or parsley.
Украсьте готовое блюдо перед подачей: разложите нарезанные куски на широком блюде, положите на каждый кусочек по кружочку помидора и украсьте веточками укропа или петрушки.