Prepare the ingredients for the cabbage dish. Rinse the meat and cut into pieces. Peel the cabbage, carrots and garlic. Cut the cabbage and carrots into medium slices. Finely chop the garlic and herbs.
Приготовьте продукты для блюда из капусты. Промойте мясо и нарежьте на кусочки. Почистите капусту, морковь и чеснок. Капусту и морковь порежьте средними ломтиками. Чеснок и зелень мелко порубите.
Combine meat and vegetables. In a frying pan over high heat, fry the pork in oil until golden brown, 5-7 minutes. Add carrots, cabbage and garlic to the pan. Salt, pepper and mix the meat with vegetables.
Соедините мясо и овощи. На сковороде на сильном огне обжарьте в масле свинину до золотистой корочки, 5-7 минут. Добавьте в сковороду морковь, капусту и чеснок. Посолите, поперчите и перемешайте мясо с овощами.
Stew vegetables and meat. Reduce the heat to medium, add tomato paste to the meat and vegetables, and pour in boiled water. Bring to a boil and simmer for 30-40 minutes until tender. 10 minutes before the end of cooking, add a bay leaf to the pan.
Потушите овощи и мясо. Убавьте огонь до среднего уровня, добавьте к мясу с овощами томатную пасту, влейте кипяченую воду. Доведите до кипения и тушите 30-40 минут до готовности. За 10 минут до окончания готовки положите в сковороду лавровый лист.
Before serving, sprinkle the cabbage and meat with dill.
Перед подачей капусту с мясом посыпьте зеленью укропа.