Peel the onions and carrots and chop. Cut the carrots into strips, the onion into half rings. Remove the husks from the garlic and pass through a press. Rinse the beef pulp under running water and dry with a paper towel. Chop into large pieces, as for goulash. Shred the cabbage. Pour boiling water over the tomato, remove the skin and chop the pulp finely.
Очистите лук и морковь, измельчите. Морковь нарежьте соломкой, лук — полукольцами. У чеснока удалите шелуху и пропустите через пресс. Мякоть говядины промойте под проточной водой, просушите бумажным полотенцем. Нарубите на крупные куски, как для гуляша. Капусту нашинкуйте. Обдайте помидор кипятком, снимите шкурку, а мякоть нарежьте мелко.
Prepare the meat base. Heat vegetable oil in a frying pan. Add onions to it. Fry for 2 minutes until golden brown. Then add carrots and stir. After another 2 minutes, add the meat to the vegetables. Pepper and salt the dish. Mix everything well. Cover the pan with a lid and leave to simmer over medium heat for 10 minutes.
Приготовьте мясную основу. Разогрейте на сковороде растительное масло. Выложите к нему лук. Обжаривайте 2 минуты до появления золотистой корочки. Затем добавьте морковь, перемешайте. Еще через 2 минуты добавьте к овощам мясо. Поперчите и посолите блюдо. Хорошо все перемешайте. Накройте сковороду крышкой и оставьте томиться на среднем огне 10 минут.
Combine meat with cabbage. Add the meat base to the cabbage. Stir and add water. Cover with a lid and simmer the bigus for another 40 minutes. Add tomatoes and garlic, cook for another 7 minutes.
Соедините мясо с капустой. Добавьте к капусте мясную основу. Помешайте и залейте водой. Накройте крышкой и тушите бигус еще 40 минут. Добавьте помидоры и чеснок, готовьте еще 7 минут.
Serve fresh cabbage bigus with a slice of rye bread.
Подавайте бигус из свежей капусты с кусочком ржаного хлеба.