Prepare the products according to the list. Squeeze the juice from the lemon. The easiest way to squeeze juice is from crushed citrus. Roll it on the countertop, pressing lightly, then cut it and squeeze out the juice.
Подготовьте продукты по списку. Выдавите сок из лимона. Легче всего сок выжать из раздавленного цитруса. Покатайте его по столешнице, слегка надавливая, а затем разрежьте и выжмите сок.
Start preparing the arugula and shrimp sauce. Mix the juice of one lemon with mustard and balsamic vinegar. Stir by pouring in 100 ml of oil in a thin stream and adding salt and red pepper, stir thoroughly again.
Приступите к приготовлению соуса для руколы с креветками. Сок одного лимона смешайте с горчицей и бальзамическим уксусом. Перемешайте, тонкой струйкой вливая 100 мл масла и, добавив соль и красный перец, еще раз тщательно размешайте.
Serve the sauce in a gravy boat
Подавайте соус на стол в соуснице